Οι διακρίσεις για τους Αμπελώνες Κ.Αντωνόπουλου συνεχίζονται και στο διαγωνισμό International Wine & Spirits Awards 2023

 In ΝΕΑ

Ο “International Wines and Spirits” είναι ένας κορυφαίος διαγωνισμός για κρασιά και αποστάγματα που διοργανώνεται ετησίως. Ο σκοπός του διαγωνισμού είναι να εκτιμήσει και να επιβραβεύσει την ποιότητα, τη γεύση και την πολυπλοκότητα των προϊόντων που συμμετέχουν. Κάθε χρόνο, ειδικοί κριτές, ανεξάρτητοι επαγγελματίες του κλάδου του κρασιού και των οινοπνευματωδών ποτών, αξιολογούν και βαθμολογούν τα δείγματα που υποβάλλονται στον διαγωνισμό.

Στον “International Wines and Spirits ” έναν από τους μεγαλύτερους και πιο αναγνωρισμένους διαγωνισμούς οίνου σε παγκόσμιο επίπεδο, οι Αμπελώνες Κ.Αντωνόπουλου κατέκτησαν φέτος 2 χρυσά Μετάλλια

Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε στο διεθνή διαγωνισμό ο Μορφέας των Αμπελώνων Κ. Αντωνόπουλου.




Ο Μορφέας έχει χρώμα ερυθρό με ιώδεις ανταύγειες. Κυριαρχούν τα αρώματα βύσσινου, δαμάσκηνου μαύρου μούρου με νότες κρέμας ζαχαροπλαστικής, κακάο και καρύδας. Στο στόμα είναι μαλακό, μεσαίου όγκου, με φρουτώδη επίγευση.
Μπορείτε να το συνοδεύσετε με πιάτα κρεατικών στα κάρβουνα ή στο φούρνο, λιπαρά τυριά, αλλά και ζυμαρικά με σκόρδο και στο βούτυρο. Σε ιδανικές συνθήκες συντήρησης μπορείτε να το απολαύσετε για 4 χρόνια ακόμη.

Σερβίρεται στους 16°C.


Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε στο διεθνή διαγωνισμό το Σκιαδόπουλο των Αμπελώνων Κ.Αντωνόπουλου, μέλος της Ποικιλιακής Συλλογής, από το ομώνυμο λευκό σταφύλι.

Χαρακτηρίζεται από λευκοκίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες στο ποτήρι, ενώ στη μύτη κυριαρχούν αρώματα από εσπεριδοειδή, mango, κρέμα λεμονιού και λευκά άνθη. Στο στόμα, συναρπάζει με τον πλούσιο όγκο του, την τραγανή οξύτητα και την μακρά του επίγευση. Συνοδεύει υπέροχα λιπαρά ψάρια ψημένα στη σχάρα, λευκά κρέατα ψητά ή με λεμονάτα και λιπαρά τυριά. Σε ιδανικές συνθήκες συντήρησης μπορείτε να το απολαύσετε για 2 χρόνια ακόμη.

Σερβίρεται σε θερμοκρασία 13°C.

Recommended Posts

Μετάβαση στο περιεχόμενο